Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost surprinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Tulcea. Explicația pe care le-a dat-o jandarmilor

O femeie a fost surprinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Tulcea. Explicația pe care le-a dat-o jandarmilor

O femeie care se afla într-un supermarket din Tulcea a fost surprinsă de un angajat în timp ce-și introducea în geantă anumite obiecte, cu care a reușit să treacă de casa de marcat.

O femeie a fost surprinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Tulcea. Explicația pe care le-a dat-o jandarmilor
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2023   •   23:31

Incidentul s-a petrecut pe 19 aprilie, când un angajat a observat, pe camerele de supraveghere, cum o femeie fură mai multe produse din supermarket.

"Un angajat al societății comerciale a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat prin intermediul camerelor de supraveghere faptul că o femeie, în timp ce își făcea cumpărăturile, pe lângă produsele pe care le punea în coșul de cumpărături, mai introducea câte un produs și în geanta personală”, precizează Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea.

Femeia în vârstă de 45 de ani a reușit să treacă de casa de marcat cu obiectele furate, însă aceasta a fost oprită de jandarmii care au fost sesizați de reprezentanții magazinului.

Ea le-a spus jandarmilor că nu intenționa să fure produsele, ci le-a introdus fără să-și dea seama în geantă, fiind vorba despre baterii, o pereche de pantaloni și un tricou.

Citește și: Filme pentru adulți, proiectate de elevii unui liceu din Pașcani pe tabla interactivă. Ce au decis cadrele didactice

"Din verificările efectuate, s-a stabilit că aceasta era însoțită și de concubin, iar pentru fapta sa, femeia s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt" mai precizează IJJ Tulcea, potrivit adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: femeie furt Supermarket Tulcea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close