Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de 11 ani, în stare gravă după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni

Fetiță de 11 ani, în stare gravă după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni

O fetiță de 11 ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină aflată într-un parc acvatic din Otopeni.

Fetiță de 11 ani, în stare gravă după ce a fost la un pas să se înece într-o piscină dintr-un parc acvatic din Otopeni
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2023   •   19:13

Update: Potrivit medicilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", fetița a ajuns în unitatea medicală în stare extrem de gravă, intubată și ventilată mecanic. 

Fetița a fost internată pe Secția de Terapie Intensivă, iar prognosticul este rezervat.

Potrivit informațiilor Antena 3 CNN, incidentul s-a petrecut, duminică, la WaterPark Otopeni.

Fetița de 11 ani a fost transportată, după efectuarea manevrelor de resuscitare la fața locului, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București.

"La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 15:30, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, la un parc acvatic din Otopeni, o persoană s-ar fi înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Otopeni, pentru efectuarea activităților din competență. Aceștia au identificat persoana respectivă, care între timp a fost scoasă pe marginea piscinei.

Citește și: Mașină distrusă de tren, la Bacău! Doi copii și părinții lor au murit pe loc | Mama era însărcinată și abia luase permisul

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior a transportat persoana în cauză la un spital din București.

Polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Otopeni fetita înecat piscina
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close