Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină distrusă de tren, la Bacău! Doi copii și părinții lor au murit pe loc | Mama era însărcinată și abia luase permisul

Mașină distrusă de tren, la Bacău! Doi copii și părinții lor au murit pe loc | Mama era însărcinată și abia luase permisul

Un accident feroviar cumplit a avut loc la Bacău! Doi copii și părinții lor au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren. Mama, care se afla la volan, era însărcinată și abia luase permisul.

Mașină distrusă de tren, la Bacău! Doi copii și părinții lor au murit pe loc | Mama era însărcinată și abia luase permisul
Sursa foto: CFR
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2023   •   18:52

Mașina în care se aflau cele patru persoane a fost lovită de un tren de călători, la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieșire din halta de mișcare (Hm) Orbeni.

În urma impactului, tatăl, mama, care era însărcinată în patru luni, și cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 și 11 ani, nu au avut nicio șansă și au murit pe loc.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar mecanicul trenului, care a declarat că mașina nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferată.

Potrivit oamenilor din zonă, trecerea la nivel cu cale ferată nu este prevăzută cu barieră, ci doar cu semnale acustice și luminoase.

Citește și: Mașină lovită de trenul de călători Suceava-București: Patru persoane au murit pe loc | Trafic feroviar oprit, lângă halta Orbeni

Cea care s-a aflat la volanul autoturismului a fost mama celor doi copii, în vârstă de 30 de ani, care abia luase permisul de conducere.

Mecanicul trenului a fost preluat de polițiști, urmând să se stabilească, după efectuarea testelor, dacă acesta a consumat alcool sau nu.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close