Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de numai 7 ani din Prahova şi-a salvat mama din mâinile tatălui său agresiv

O fetiţă de numai 7 ani din Prahova şi-a salvat mama din mâinile tatălui său agresiv

O fetiţă de numai 7 ani din judeţul Prahova a sunat la 112 pentru a-şi salva mama din mâinile tatălui său agresiv. Scandalul a izbucnit în toiul nopţii, sub privirile neputincioase ale celor patru copii ai familie. Incidentul a avut loc miercuri, în oraşul Slănic.

O fetiţă de numai 7 ani din Prahova şi-a salvat mama din mâinile tatălui său agresiv
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alex Nicodim
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2022   •   10:56

Copiii au asistat ore întregi la scandalul provocat de tatăl lor.

La cinci dimineaţa, fetiţa de şapte ani nu a mai rezistat şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe numele acestuia a fost emis şi un ordin de protecţie.

"În dimineața zilei de 5 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către o tânără despre faptul că părinții ei au un conflict.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplsat la fața locului, din primele verificări efectuate reieșind faptul că între femeia de 37 de ani și bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînțelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent.

Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție, bărbatul fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiuii de violență în familie", potrivit unui comunicat.
 

 

 

×
Subiecte în articol: fetita prahova Slănic
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close