Antena 3 CNN Actualitate Locale Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit pe loc, într-un accident tragic, pe șosele României, în Mehedinți

Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit pe loc, într-un accident tragic, pe șosele României, în Mehedinți

Tragedie în județul Mehedinți! La o zi după ce românii din întreaga lume și-au spus "la mulți ani!", România a pierdut două suflete, mamă și fiică pe șosele din țară. Cele două au murit pe loc.

Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama, care au murit pe loc, într-un accident tragic, pe șosele României, în Mehedinți
Sursa foto: Facebook | Marinela Raduica
de Adriana Drăghici    |    Ioana Mircea    |    02 Dec 2023   •   23:03

Un accident mortal s-a produs astăzi pe DN 56A, în localitatea Recea, comuna Punghina, din județul Mehedinți.

Două femei, mamă și fiică, din Drobeta Turnu Severin, au murit pe loc. Alexandra avea doar 20 de ani și toată viața în față, iar Marinela, mama ei, avea 46 de ani. Șoferița, mama fetei, a pierdut controlul volanului, iar momentul a fost fatal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoturismul s-a izbit de un cap de pod, după care a ricoșat pe contrasens, ajungând sub roțile unui autotren. În urma impactului, tânăra de 20 de ani a fost decapitată, trupul său rămânând încarcerat în fiarele contorsionate ale autoturismului.

Citește și: Grav accident rutier pe DN 1, la Predeal. Sunt mai multe victime. Traficul a fost reluat

La fața locului, s-au deplasat echipaje mixte de salvatori: ISU și Ambulanță, însă, din nefericire, nu s-a putut face nimic pentru a le salva viața celor două persoane. 

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe parcursul cercetărilor, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers. 

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală. Această familie a fost lovită și anul trecut de o tragedie similară: sora șoferiței a decedat într-un teribil accident petrecut pe o șosea din Germania.

×
Subiecte în articol: accident mortal mehedinti
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close