Antena 3 CNN Actualitate Grav accident rutier pe DN 1, la Predeal. Sunt mai multe victime. Traficul a fost reluat

Grav accident rutier pe DN 1, la Predeal. Sunt mai multe victime. Traficul a fost reluat

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN1, în zona localității Predeal. Traficul a fost reluat, dar se circulă cu dificultate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   17:10

Update 17.10 Două victime ale accidentului din Predeal, în care au fost implicate trei autoturisme, au fost duse la spital. Circulația în zonă a fost reluată, anunță Centrul Infotrafic. Polițiștii transmit că formate coloane lungi de autovehicule, pe ambele sensuri de mers.

Circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, localitatea Predeal, județul Brașov, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, transmite Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, în final două victime au fost transportate la spital.

„Valorile de trafic sunt foarte ridicate, fiind formate coloane lungi de autovehicule, pe ambele sensuri de mers. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de poliție, în vederea fluidizării circulației”, arată polițiștii.

Cinci persoane au fost rănite după ce trei autovehicule s-au ciocnit, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, în Predeal, județul Brașov.

Update 16.13 Întregul accident a fost filmat de camera de bord a mașinii în fața căreia s-a produs coliziunea. Din imagini reiese că o mașină de teren a pierdut controlul volanului, în mod inexplicabil și a intrat pe contrasens, frontal, în vehiculul care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

Un alt autoturism a intrat în cei doi, astfel, traficul a fost blocat mai bine de o oră. În acest moment se circulă pe o singură bandă. La fața locului se află polițiștii care încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat, care a fost problema șoferului care a pătruns pe contrasens.

Știrea inițială

Traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Predeal, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc sâmbătă după-amiază.

În accident au fost implicate trei autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 5 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată la acest moment, drept pentru care traficul rutier urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Citește și: Noi reguli pentru șoferii începători și vârstnici. Modificări de Cod Rutier propuse de Comisia Europeană

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră.

×
Subiecte în articol: accident Brașov DN1 Predeal
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close