Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul unui fost deputat ar fi tras cu pistolul în mașina vecinilor săi, la Iași! Polițiștii nu au luat nicio măsură

Fiul unui fost deputat ar fi tras cu pistolul în mașina vecinilor săi, la Iași! Polițiștii nu au luat nicio măsură

Fiul unui fost deputat din Iași a tras cu pistolul într-o mașină în care se afla o vecină, supărat că femeia a staționat pentru câteva minute pe locul lui de parcare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2024   •   08:21

Speriați, femeia și soțul ei au sunat imediat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, fiul fostului politician și-a făcut apariția însoțit de garda de corp și a amenințat-o pe femeie chiar de față cu agenții de poliție. Aceștia din urmă nu au luat niciun fel de măsură.

Fiul fostului parlamentar nu este la primul incident de acest gen. Acesta a mai fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit un bărbat.

”Poarta noastră era blocată de o altă mașină, soția a băgat mașina la el în poartă, și-a cerut scuze, a lăsat câteva scule pe care le avea în mașină, și a dat să plece, nici măcar nu a părăsit mașina. Dar el a început să țipe, să înjure, a zis că scoate el pistolul și ne împușcă. Am crezut că glumește. Dar el a scos pistolul și a tras de două ori”, a povestit Robert Perju, soțul femii agresate. 

”Din cercetări a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict spontan dintre cele două persoane, bărbatul ar fi distrus geamul portierei de la un autoturism cu un obiect ce urmează a fi stabilit pe parcursul cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat și Alina Mocanu Elena, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

×
Subiecte în articol: Iași deputat pistol
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close