Antena 3 CNN Actualitate Locale Au fost prinşi hoții care au furat un seif de 200 de kilograme, plin de bani și bijuterii, de la un om de afaceri din Iaşi

Au fost prinşi hoții care au furat un seif de 200 de kilograme, plin de bani și bijuterii, de la un om de afaceri din Iaşi

Hoții care au furat un seif de 200 de kilograme, plin de bani și bijuterii, din casa unui om de afaceri din oraşul Hârlău, județul Iași, au fost prinși.

Au fost prinşi hoții care au furat un seif de 200 de kilograme, plin de bani și bijuterii, de la un om de afaceri din Iaşi
Sursa foto: Profimedia
de Paul Ciurari    |    04 Feb 2024   •   19:48

O persoană a fost arestată, iar în cazul altor două instanţa a decis măsura arestului la domiciliu, după ce acestea au furat un seif din locuinţa unui om de afaceri în care se aflau peste 200.000 de lei, zeci de mii de euro, dar şi bijuterii din aur.

De asemenea, alte două persoane au fost reţinute de procurori, urmând ca magistraţii să decidă luni în privinţa emiterii mandatelor de arestare.

Potrivit poliţiştilor, trei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat au fost prezentate Judecătoriei Hârlău, instanţa dispunând faţă de o persoană luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, iar pentru celelalte două persoane luarea măsurii arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Fapta a avut loc pe 12 ianuarie, când cei trei infractori au forțat un geam de la parterul locuinței și au sustras un seif de peste 200 de kilograme.

Citeşte şi: Hoții care au furat un seif cu bani și ceasuri de lux, care aparține unui bătrân din București, au fost găsiți | Pontul, dat de nepotul victimei

Eforturile poliției au dus la punerea în aplicare a 11 mandate de percheziție domiciliară, soldate cu găsirea a 209.000 lei și 49.460 euro, alături de două autoturisme, două drone, două DVR-uri și nouă telefoane mobile. Prejudiciul, inclusiv suma importantă și bijuteriile, a fost recuperat integral.

Duminică, alte două persoane bănuite de comiterea faptelor, au fost depistate în județul Suceava. Polițiștii au reținut cele două persoane pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J Iași. Luni vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judecătoriei Hârlău cu propuneri legale.

×
Subiecte în articol: Iași jaf seif furt seif
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close