Antena 3 Actualitate Locale Florinel şi Maria, cei doi copii dispăruţi în Mehadia, au fugit de acasă pentru că erau bătuţi cu urzici

Florinel şi Maria, cei doi copii dispăruţi în Mehadia, au fugit de acasă pentru că erau bătuţi cu urzici

de Alin Tarnovschi    |    04 Iun 2021   •   11:13
Florinel şi Maria, cei doi copii dispăruţi în Mehadia, au fugit de acasă pentru că erau bătuţi cu urzici

Florinel şi Maria, cei doi copii dispăruţi în Mehadia, au fugit de acasă pentru că erau bătuţi, iar uneori, părinţii îi chinuiau inclusiv cu urzici.

Florinel, băieţelul în vârstă de cinci ani, nu a mai suportat bătăile la care şi el, şi sora lui, Maria (trei ani), erau supuşi, astfel că a fugit de acasă şi a dormit o noapte în pădure, împreună cu sora lui, până să fie găsiţi.

Polițiștii din Caraș-Severin au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că cei doi frați, de 3 și 5 ani, care au dispărut de acasă și au fost găsiți joi, au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor.

"În urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la situația celor doi frați dispăruți și găsiți în cursul zilei de ieri, 03 iunie, s-a stabilit că aceștia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor", a transmis, astăzi, IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Până în momentul de față, Poliția nu a fost sesizată cu privire la astfel de fapte în legătură cu cei doi minori.

Cei doi fraţi dispăruţi în Mehadia au fost găsiţi. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112

Copiii au fost preluați de reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Cei doi frați, de 3 și 5 ani, au fost găsiți joi pe marginea Drumului Național 6, în apropiere de Plugova. Ei au fost văzuți de un șofer care a sunat la 112. Polițiștii au mers la fața locului și au luat copiii aflați la 8 kilometri distanță de locul dispariției.

Ei au dispărut de acasă joi seara și au fost căutați de numeroase echipe peste jumătate de zi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close