Antena 3 CNN Actualitate Locale Prefectul de Prahova și directoarea cancelariei au COVID-19. Ambii erau vaccinați

Prefectul de Prahova și directoarea cancelariei au COVID-19. Ambii erau vaccinați

Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, şi directoarea Cancelariei din Prefectura Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Prefectul de Prahova și directoarea cancelariei au COVID-19. Ambii erau vaccinați
de Alexandra Dima    |    07 Oct 2021   •   21:12

Conform datelor furnizate oficial de instituţie, cei doi sunt izolaţi la domiciliu şi au forme uşoare ale infecţiei, fiind vaccinaţi anti-COVID cu schema completă.

Prefectul Cristian Ionescu a fost confirmat pozitiv în urma testului Covid-19, în cursul zilei de miercuri, potrivit realitateadeprahova.net.

"Imediat după confirmare, acesta a intrat în izolare la domiciliu şi se află în concediu medical până la confirmarea unui test negativ. Astăzi (joi - n.r.) a fost confirmat pozitiv şi directorul de cancelarie - contact direct, doamna Alina Constantin fiind de asemenea in izolare la domiciliu. Până la această oră nu avem alte confirmări de infectare cu Covid-19 în cadrul Instituţiei Prefectului Prahova. Precizăm că cei doi au o formă uşoară a bolii, acest fapt datorându-se faptului că ambii au schema de vaccinare completă”, informează oficialii Prefecturii Prahova.

Și o salariată de la juridic a fost depistată pozitiv, aceasta fiind contact direct al unui membru al familiei, potrivit Realitatea.net.

Atribuţiile prefectului, pe perioada izolării, au fost preluate de către subprefectul Alexandru Vane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 42.831 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

307 persoane au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, calculată la 1000 de locuitori, este de 5,36.

 

×
Subiecte în articol: prahova COVID-19
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close