Antena 3 CNN Actualitate Locale Fost ministru, implicat într-un accident grav în județul Prahova! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți

Fost ministru, implicat într-un accident grav în județul Prahova! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți

Un fost ministru a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă, în județul Prahova, în timp ce se afla în mașină cu soția și cei doi copii gemeni.

Fost ministru, implicat într-un accident grav în județul Prahova! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2023   •   13:54

Update 14:00 Ilan Laufer prezintă traumatisme torace anterior și lombar, mama traumatism lombar, de la centură, copiii gemeni - băiatul lovit la nas, iar fetița traumatism facial ușor!

Cei patru au fost duși de urgență direct la un spital din București, pentru că Spitalul din Ploiești nu are tomograf pentru copii, iar părinții nu puteau fi alături de ei pentru sedare la computerul tomograf de adulți, așa cum impune protocolul, cei doi adulți fiind și ei în investigații medicale. 

Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, între anii 2017-2018, a fost implicat într-un accident produs în municipiul Câmpina, județul Prahova, în timp ce se afla la volanul mașinii.

Din primele informații reiese că un alt șofer a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra în curtea casei sale, fără să acordae prioritate de trecere, și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma impactului a rezultat rănirea lui Ilan Laufer, precum și a soției și a celor doi copii minori, fiind transportați la spital, pentru toate investigațiile medicale necesare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close