Antena 3 CNN Actualitate Locale Furt într-o bancă din sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a reușit să plece cu un laptop dintr-o agenție bancară

Furt într-o bancă din sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a reușit să plece cu un laptop dintr-o agenție bancară

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din București, și ulterior a fost arestat preventiv, după ce ar fi furat un laptop dintr-o agenție bancară din Sectorul 1.

Furt într-o bancă din sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a reușit să plece cu un laptop dintr-o agenție bancară
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    03 Apr 2023   •   14:22

Poliția Capitalei a fost sesizată în 27 martie de angajata unei unități bancare din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 20.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în sediul agenției și ar fi furat un laptop, în valoare de aproximativ 3.900 de lei.

Din datele și probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

În urma extinderii cercetărilor, în sarcina bănuitului s-a mai stabilit că la data de 28 martie 2023, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din același sector, ar fi agresat fizic o femeie, apoi i-ar fi smuls geanta, din care ar fi sustras 2.500 de lei și telefonul mobil, ulterior abandonând-o.

Citește și: Toaleta unui parc din Petroșani a fost furată de niște localnici, care au dus-o acasă. Cum i-au prins polițiștii

Vineri, suspectul a fost depistat și a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și tâlhărie.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close