Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 16 ani, beat, şi-a bătut sora în vârstă de 12 ani, beată şi ea. Incredibil ce au descoperit polițiștii chemați să aplaneze scandalul

Un băiat de 16 ani, beat, şi-a bătut sora în vârstă de 12 ani, beată şi ea. Incredibil ce au descoperit polițiștii chemați să aplaneze scandalul

Un băiat de 16 ani, beat, şi-a bătut sora în vârstă de 12 ani, beată şi ea. Incredibil ce au descoperit polițiștii chemați să aplaneze scandalul
de S.T.    |    10 Iun 2016   •   10:02

Un băiat de 16 ani, beat, şi-a bătut sora în vârstă de 12 ani, beată şi ea. Cel care ar fi trebuit să-i supravegheze - tatăl - nu se simţea nici el mai bine.

Totul a ieşit la iveală după ce fata a sunat la 112 pentru că nu mai suporta bătaia.

Poliţiştii şi cei de la ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au fost uimiţi să vadă că toată familia era la un pas de comă alcoolică.

Medicii i-au acordat îngrijiri fetei de 12 ani. Ambulanţa a transportat-o pe fată la spital, unde a fost internată la secţia de neurologie, iar mama şi băiatul au ajuns la Spitalul de Psihiatrie.

Fata este acum în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne câteva zile internată pentru supraveghere. Situaţia din familia ei este cunoscută şi monitorizată de Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi de mai mult timp.

Inspectorii de la Protecţia Copilului încearcă să le găsească pe rudele familiei care să îi ia în grijă pe cei doi minori. În caz contrar, la finalul anchetei, aceştia ar putea fi instituţionalizaţi.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close