Antena 3 CNN Actualitate Locale Gemenii din Dolj care au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost conduşi pe ultimul drum: "Nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc"

Gemenii din Dolj care au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost conduşi pe ultimul drum: "Nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc"

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea celor doi gemeni din Dolj, în vârstă de 9 ani, care au murit intoxicați cu monoxid de carbon de la soba la care se încălzeau. În continuare, bunica gemenilor, care dormea cu micuţii în aceeaşi cameră, e în stare gravă la spitalul de urgență din Craiova.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   08:01

Bunicul este în stare de șoc și nu înțelege cum s-a produs tragedia, mai ales că, spune el, avea grijă ca soba să fie curățată periodic.

"Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta. Cea mai mare greutate din lume. Acum nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc, nu știu cum să-i fac să intre pe stradă să vină încoace", a spus bunicul gemenilor, vizibil şocat de tragedie.

Toată comunitatea i-au condus pe ultimul drum pe cei doi copii.

"Au fost doi copii deosebiţi, isteţi, cuminţi şi foarte bine educaţi. Colegii, doamna, noi toţi i-am iubit foarte mult, iar acum în sala de clasa vor exista veşnic două bănci libere", a spus o profesoară, îndurerată de tragica veste.

Sebi și David au fost abandonați de părinți și erau crescuți de bunicii paterni încă de la vârsta de un an. Micuții erau în clasa a III-a.

"Au murit doi copilaşi cuminţi și buni şi i-a îngrijit tataie-su bine. A avut grijă de ei. Dacă s-a întâmplat aşa... Nici ei nu ştiu ce s-a întâmplat. Mamaie-sa când o auzi...  Că ea nici nu ştie. Vrea să îi arate copiii pe cameră, de unde să-i arate? Mamă-sa, tată-su i-au lăsat de mici, au plecat, mă-sa de 1 an jumătate. Nici nu știu dacă e mă-sa aici", a spus o vecină.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close