Antena 3 CNN Actualitate Locale "Zâmbetul unui copil nu are preţ!" Gestul impresionant făcut de un preot din Bacău pentru aproape 100 de copii

"Zâmbetul unui copil nu are preţ!" Gestul impresionant făcut de un preot din Bacău pentru aproape 100 de copii

Gest impresionant făcut de un preot din Bacău, care a reuşit să salveze o grădiniţă şi astfel să aibă grijă de peste 100 de copii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   08:57

Totul s-a întâmplat după ce mai mulţi părinţi i-au cerut ajutorul, disperaţi pentru că nu au cu cine să îşi lase copiii pe parcursul vacanţei de vară.

Preotul Ionuţ Epure a decis să facă acest pas din resursele proprii şi să aibă grijă de aproape 100 de copii în timpul verii, conştient că părinţii acestora nu au nicio altă posibilitate.

"Din dorinţa de a demara aceste activităţi, sigur ne-am bazat pe propriul buzunar, să spunem aşa. Zâmbetul unui copil nu are un preţ, aşa că toate cele ce s-au întâmplat aici, spunem noi că sunt inestimabile”, a mărturisit preotul Ionuţ Epure.

Citeşte şi: "Imagini cât o mie de cuvinte!" Un bătrân din Bacău şi-a aşteptat soţia în faţa spitalului, apoi au plecat ţinându-se de mână

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ajutorul preotului, au venit şi mai mulţi voluntari cu diferite activităţi pentru cei mici.

"Oricâte misiuni am duce la bun sfârşit, nu există satisfacţie mai mare ca acea misiune pe care o petrecem în mijlocul copiilor. Este importantă colaborarea dintre instituţii, aceştia înţelegând că rolul nostru este de a le oferi siguranţă şi educaţie", a precizat Alexandra Dănculea, purtător de cuvânt Jandarmeria Bacău.

Până acum doi ani Inspectoratul Şcolar organiza anual grădiniţa de vară, însă a oprit această inițiativă, deşi părinţii au solicitat cu disperare ca programul să continue.

 

×
Subiecte în articol: preot şcoală de vară copii Bacău
Parteneri
Xi Jinping și Vladimir Putin anunță o nouă eră
x close