Antena 3 CNN Actualitate Locale Grevă la CE Oltenia: Minerii refuză să mai intre în cariera Jilț Sud, după ce colegii lor au murit în accidentul de muncă

Grevă la CE Oltenia: Minerii refuză să mai intre în cariera Jilț Sud, după ce colegii lor au murit în accidentul de muncă

Minerii de la mina Jilţ Sud refuză să intre în carieră în timp ce scandalul politic este în toi, între Ministrul Energiei, care ar urma să anunţe mai multe demiteri şi preşedintele Consiliului judeţean Gorj.

de Mia Lungu    |    23 Ian 2023   •   09:15

Minerii de la Jilţ Sud sunt revoltaţi şi refuză să mai intre în cariera în care trei dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în urma tragicului incident de săptămâna trecută.

Ancheta continuă în cazul tragediei de la cariera Jilţ Sud. Cele doua echipe de la nivelul Guvernului, venite să verifice împrejurările în care s-a produs tragedia soldată cu moartea a trei mineri, trebuie să prezinte concluziile peste câteva zile.

Premierul Nicolae Ciucă a cerut ca rapoartele cu cele întâmplate la cariera de cărbune din cadrul Complexului Energetic Oltenia să fie gata săptămâna aceasta.

Între timp, audierile la Poliție continuă, urmând ca astăzi să fie audiați angajații care pot da relații despre cele întâmplate.

Citește și: Cei trei mineri care au murit în cariera Jilţ Sud Mătăsari, conduşi pe ultimul drum

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close