Antena 3 CNN Actualitate Locale Bunicul lui Petrișor, copilul din Vaslui ucis din răzbunare: „L-a bătut de i-a rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta”

Bunicul lui Petrișor, copilul din Vaslui ucis din răzbunare: „L-a bătut de i-a rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta”

Petrișor, un adolescent de 14 din comuna Hoceni, județul Vaslui, a fost ucis în bătaie de bărbatul căruia i-ar fi incendiat magazinul. 

Bunicul lui Petrișor, copilul din Vaslui ucis din răzbunare: „L-a bătut de i-a rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta”
de S.T.    |    04 Mar 2020   •   15:44

Agresorul, la rândul său tată a trei copii, a recunoscut că a vrut să-și facă singur dreptate după ce autoritățile nu au luat nicio măsură. 

Acum, mulți oamenii îl condamnă pe presupusul criminal. Bunicii lui Petrișor spun că bărbatul nu trebuia să-și facă dreptate singur. 

„A fost un copil cu probleme, dar nu trebuia”, a declarat bunica băiatului pentru stiriest.ro.

„L-o bătut de i-o rupt mâinile şi picioarele. Nici un câine nu-l omori în halul ăsta aşa”, a spus bunicul lui Petrişor, la morgă.

Criminalul, în vârstă de 39 de ani, l-a snopit în bătaie, cu o bâtă, pe copilul care i-ar fi incendiat și jefuit magazinul. 

Individul l-a lăsat în agonie pe băiatul de 14 ani, apoi s-a întors și a aruncat cadavrul într-o râpă adâncă.

S-au desfășurat ample operațiuni de căutare, după ce bunicii lui Petrișor au anunțat dispariția.

Dan Micnea era bănuit că ar avea o implicare în dispariția copilului și a recunoscut crima după ce a picat testul poligraf. Bărbatul a spus adevărul și a indicat locul unde a aruncat victima. 

Băiatul ucis cu sânge rece provenea dintr-o familie destrămată. Părinții săi au divorțat când acesta avea doar doi ani, apoi au plecat la muncă, în străinătate. 

Din 2016, Petrișor se afla în grija bunicilor și refuza să meargă la școală. Muncea însă la ferma bunicilor săi.

×
Subiecte în articol: hoceni crima
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close