Antena 3 CNN Actualitate Locale Un hoţ s-a târât pe podea şi a furat bijuterii de aproape 900.000 de lei, în Craiova. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un hoţ s-a târât pe podea şi a furat bijuterii de aproape 900.000 de lei, în Craiova. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un jaf de aproape 900.000 de lei a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-o bijuterie din Craiova. Pe imagini se vede cum un bărbat pătrunde în magazin, târându-se pe podea, şi se apucă să caute prin sertare mai apoi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   15:22

Între timp, sora lui stătea afară, în faţa magazinului pentru a se asigura că nimeni nu vede ceea ce se întâmplă în interior. Cei doi au fost prinşi pe Aeroportul Otopeni în timp ce încercau să fugă din ţară.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova că, în noaptea de 5/6 septembrie, persoane necunoscute au intrat într-o societate comercială de pe strada Brestei, de unde au furat mai multe bijuterii.

Citeşte şi: Doi bărbați au murit după ce au căzut în cuva de fermentare dintr-o cramă. Vaporii degajați au fost fatali

Hoţii, prinşi pe aeroportul Otopeni şi arestaţi pentru 24 de ore

"În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06 septembrie, bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Citeşte şi: O femeie a sărit din maşina condusă de soţ, speriată că a rămas fără frâne, şi a murit, lângă Mănăstirea Brădiţel din Neamţ

Cei doi au fost prinşi marţi, în incinta Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti. Ei au fost preluaţi şi duşi la audieri la sediul IPJ Dolj, iar apoi a fost luată măsura reţinerii lor pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: hot bijuterie Craiova
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close