Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini apocaliptice în judeţul Maramureş! O furtună de nisip a transformat ziua în noapte

Imagini apocaliptice în judeţul Maramureş! O furtună de nisip a transformat ziua în noapte

Vreme extremă în mai multe zone din ţara noastră. Meteorologii au emis 4 coduri roşii de tip nowcasting pentru furtuni puternice şi alte 6 coduri portocalii. Vizate au fost 9 judeţe din Muntenia şi Dobrogea. De asemenea, la Târgu Lăpuş au fost imagini apocaliptice după ce o furtună de nisip a acoperit imobilele si a transformat ziua in noapte.

Imagini apocaliptice în judeţul Maramureş! O furtună de nisip a transformat ziua în noapte
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2022   •   09:57

În judeţul Braşov canionul Şapte Scări a fost umplut de aluviuni, iar un pod din staţiunea Azuga a fost distrus de viitură.

Imagini apocaliptice cu furtuna din judeţul Maramureş

 La Târgu Lăpuş au fost imagini apocaliptice, după ce o furtună de nisip a acoperit imobilele şi a transformat ziua în noapte. 

La ieșirea din oraș, mai multe corturi de fabrica de mobilă au fost luate pe sus si aruncate pe DN18B.

La Valul lui Traian, o ploaie torenţială a inundat totul, iar pe alocuri apa a depăşit 1 metru

În localitatea constănţeană Valu lui Traian apa depăşea pe alocuri un metru înălţime. Pompierii ISU au folosit motopompe pentru a scoate apa din gospodării.

De asemenea, cel puţin un copac şi un stâlp au fost doborâţi, iar un acoperiş a fost smuls de pe o casă.

Şi la Canionul şapte scări, unul dintre principalele obiective turistice din judeţul Başov, viitura a făcut ravagii.

Apa a umplut canionul cu sute de kilograme de aluviuni. Tiroliana a fost şi ea afectată şi va fi închisă pentru câteva zile.

3.500 de oamenii din Azuga, Buşteni şi Sinaia au ramas fără curent electric

În judeţul Prahova, peste 3.500 de oameni din 4 localităţi au rămas fără curent electric din cauza fenomenelor meteo extreme.

Ploaia a făcut prăpăd şi într-un sat din judeţul Cluj. Apa a intrat în gospodăriile oamenilor şi a măturat totul în cale.

Şi în Sighetu Marmatiei a plouat cu găleta. Canalizarea nu a mai facut fata iar apa a acoperit soselele.

La Câmpina ploaia torenţială a transformat strada 1 Mai într-un mare lac. Ca să facă haz de necaz, mai mulţi localnici au ieşit pe stradă cu o barcă gonflabilă.

Podul provizoriu de la Vadu Roşca a fost rupt de viitură

Deşi autoritățile au decis întreruperea circulației după ce au fost anunțate viituri pe Râul Putna, apa a trecut peste el din cauza gunoaielor care s-au adunat.

Podul provizoriu de la Vadu Roșca a fost construit în luna mai după ce o bucata din podul de pe drumul județean, care abia fusese reabilitat, a căzut.

În Oradea, pompierii au fost chemați să intervină pe mai multe străzi din oraș unde au căzut copaci peste maşini. Totodată, o tablă desprinsă dintr-un acoperiş a fost la un pas să lovească oamenii pe stradă. 
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close