Antena 3 CNN Actualitate Locale Un nou caz îngrozeşte ţara! Imagini din Giurgiu, de la locul unde a fost drogată şi violată fata de 16 ani - VIDEO

Un nou caz îngrozeşte ţara! Imagini din Giurgiu, de la locul unde a fost drogată şi violată fata de 16 ani - VIDEO

Un nou caz îngrozeşte ţara! Imagini din Giurgiu, de la locul unde a fost drogată şi violată fata de 16 ani - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
05 Noi 2019   •   17:07

De la oră la alta apar dezvăluiri cutremurătoare despre fata de 16 ani din Giurgiu, care a fost violată în timpul unui ritual satanic.

Tânăra a fost drogată şi  a reuşit să îşi recapete cunoştinţa abia a doua zi după agresiune, când s-a trezit singură pe o saltea incinerată, într-o clădire abandonată. Calvarul ei a fost filmat şi postat pe internet. Chiar colegele de şcoală i-au arătat imaginile.

Roxana Ciucă a fost în clădirea dezafectată, unde fata a fost drogată şi violată. În imagini se pot observa diverse mesaje, desene, dar şi o stea cu şase colţuri despre care fata povesteşte că le-a observat atunci când s-a trezit după noaptea de coşmar.

Potrivit Poliției, incidentul șocant a avut loc în iulie 2019, în timp ce bărbatul se afla într-o clădire abandonată din orașul Giurgiu, împreună cu alte trei persoane cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, a băut, iar apoi a întreținut relații sexuale cu o tânără de 16 ani, profitând de imposibilitatea acestei de a-și exprima voința.

Citiţi şi: Detalii halucinante! Cum au descoperit anchetatorii drama prin care a trecut adolescenta violată într-un ritual satanic

×
Subiecte în articol: adolescenta fata violata
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close