Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare în județul Prahova. Un tânăr a fost bătut de paznic pe holurile spitalului - VIDEO

Imagini revoltătoare în județul Prahova. Un tânăr a fost bătut de paznic pe holurile spitalului - VIDEO

Imagini revoltătoare în județul Prahova. Un tânăr a fost bătut de paznic pe holurile spitalului - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
22 Mar 2018   •   17:41

Un vizitator a fost luat de bătaie de un paznic, chiarîn holul Spitalului Municipal din Câmpina. Totul a pornit de la dorința tânărului de a merge la etajul trei, pentru a-și vizita tatăl internat și a-i duce de mâncare.

Pentru că nu era un interval orar în care să fie permise vizitele aparținătorilor, agentul de pază a refuzat să îl lase pe tânăr să mergă unde dorea. Situația a degenerat rapid, iar paznicul a început să îl înjure și să îl lovească pe vizitator.

„Am fost bătut, jignit și nu am fost lăsat să urc la etajul 3, în Spitalul Municipal Câmpina, să îmi vizitez tatăl, care era recent adus de la terapie intensivă, motivul fiind că nu este oră de vizită deși saloanele erau pline de vizitatori. Acest agent "director"de spital și-a pierdut controlul, doar pentru că nu am avut bunul simț să dau 5 lei șpagă, să pot urca în salon”, a declart victima. 

Tânărul agresat a depus plângere penală împotriva agentului de pază, fiind hotărât să nu lase incidentul fără urmări, potrivit observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: prahova Campina spital batut
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close