Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini virale de pe TikTok! Interlopi încătuşaţi în stradă de polițiștii antidrog, în centrul Brașovului

Imagini virale de pe TikTok! Interlopi încătuşaţi în stradă de polițiștii antidrog, în centrul Brașovului

Patru mașini de lux au fost blocate în centrul Brașovului, interlopii fiind puşi la pământ de către polițiștii din Capitală, într-o complexă operațiune antidrog. Totul, sub privirile oamenilor, care au apreciat şi aplaudat acţiunea oamenilor legii.

 Imagini virale de pe TikTok! Interlopi încătuşaţi în stradă de polițiștii antidrog, în centrul Brașovului
Sursa foto: alexandrudumbrava56 -TikTok
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2022   •   23:20

Polițiștii sub acoperire din Capitală au reuşit să îi reţină pe traficanţi care încercau să vândă 2.500 de comprimate de ecstasy la Braşov.

Un astfel de comprimat se vinde în club cu suma de 100 de lei și după consum dă efecte grave putând duce chiar la sinucidere, sau la deces *în cazul unei supradoze, precizează reprezentanții poliției.

@alexandrudumbrava56

♬ Domnilor mascati - Dani Mocanu

"Interlopii, precum traficanții columbieni au venit sa vândă 2500 de comprimate de ecstasy cu suma de 62.500 lei, îmbarcați în 4 bolizi de lux pe care îi accelerau amenințător și supravegheau zona" se arată într-un comunicat al Poliției.

Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați care risca acum pana la 15 ani de închisoare grea, conform gandul.ro

Imaginile ce au devenit imediat virale pe TikTok.

@alexandrudumbrava56 Răspunde lui @Alex Ureche ♬ sunet original - AlexandruDumbrava47

 

×
Subiecte în articol: interlopi Brașov droguri imagini virale
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close