Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendii la două apartamente din Galaţi, după ce proprietarii au uitat o lumânare şi o ţigară aprinsă. 12 persoane au fost evacuate

Incendii la două apartamente din Galaţi, după ce proprietarii au uitat o lumânare şi o ţigară aprinsă. 12 persoane au fost evacuate

Două incendii au izbucnit în această seară la două blocuri din Galați, după ce proprietarii au uitat o lumânare şi o țigară aprinse.

Incendii la două apartamente din Galaţi, după ce proprietarii au uitat o lumânare şi o ţigară aprinsă. 12 persoane au fost evacuate
Sursa foto: viata-liberă.ro
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   21:08

Neglijența unor proprietari au adus panică şi clipe de groază în rândul locatarilor de la două blocuri din Galați, acolo unde au izbucnit două incendii.

Primul a avut loc pe strada Feroviarilor, la blocul C3, acolo unde vecinii au observat ieșind fum pe geamul și casa scării. Totul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă pe balcon.

Din fericire, proprietara, o femeie în vârstă de 65 de ani, şi 10 vecini au reușit să se auto-evacueze până la venirea pompierilor. La faţa locului au intervenit două mașini de stingere, o autoscară, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Pompierii au evacuat un vârstnic de la etajul 4, care suferise un atac de panică. Acesta a fost preluat de ambulanța SAJ și a primit îngrijiri medicale la fața locului, notează presa locală.

Al doilea incendiu a izbucnit pe strada Neajlov, la bloc PS1D, unde vecinii au observat fum pe casa scării. Totul a pornit dintr-o cameră, acolo unde proprietarul a adormit cu o țigară aprinsă.

Şi acolo au intervenit două autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD. 

„Proprietarul, un bărbat aflat în stare de ebrietate, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu au fost alte victime", a comunicat ISU Galați, sursei citate.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close