Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de vegetaţie devastator în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în județul Constanța

Incendiu de vegetaţie devastator în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în județul Constanța

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, marţi seară, în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în judeţul Constanţa

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   22:54

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor, dar şi pentru a împiedica extinderea acestora.

Potrivit ISU Constanţa, un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit la Poarta Albă, pe un teren cu mărăciniş, lăstăriş şi viţă de vie.

Acolo intervin cinci autospeciale de stingere şi se lucrează şi pentru limitarea flăcărilor, pentru a nu ajunge într-o zonă unde sunt barăci şi nici la spitalul penitenciarului.

În partea dinspre Penitenciarul Poarta Alba s-a reuşit limitarea incendiului, la aproximativ 200 de metri distanţă.

”Intervenția este în dinamică și la această oră. Am fost anunțați undeva după ora 21, prin apel la numărul unic de urgență 112, de un incendiu de vegetație uscată, care a izbucnit în localitatea Poarta Albă, sub pod, lângă canal.

Au fost alertate 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu peste 30 de pompieri militari, o autocisternă de la stația de pompieri Midia Năvodari și o cisternă de la Regia Autonomă Județeană de Apă din Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajele de pompieri acționează pe mai multe laturi. S-a reușit până la această oră limitarea flăcărilor la Penitenciarul Poarta Albă și la spitalul penitenciarului.

De asemenea, a fost limitată extinderea către o serie de locuințe care se află în zonă, precum și pe marginea canalului.

Nu putem să dăm detalii la această oră referitoare la suprafața care este afectată. Cauza urmează să fie stabilită după lichidarea incendiului”, a spus Oana Manoilă, purtător de cuvând ISU Constanța, la emisiunea Sinteza Zilei.

 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close