Antena 3 CNN Actualitate Locale Vila fratelui fostului consilier al lui Traian Băsescu s-a făcut scrum în prima zi de Paşte, la Eforie Sud

Vila fratelui fostului consilier al lui Traian Băsescu s-a făcut scrum în prima zi de Paşte, la Eforie Sud

Un incendiu izbucnit duminică într-un imobil din Eforie Sud a distrus podul şi primul etaj al construcţiei, anunţă Antena 3.

Vila fratelui fostului consilier al lui Traian Băsescu s-a făcut scrum în prima zi de Paşte, la Eforie Sud
de Georgiana Adam    |    02 Mai 2021   •   19:07

Focul din Eforie Sud nu a făcut victime, dar flăcările au făcut pagube importante pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Martorii spun că focul a fost greu de stins. Conform ISU, la faţa locului au fost mobilizate cinci autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o ambulanță și un echipaj format din voluntari.

Incendiul a fost vizibil de pe plajă şi i-a alertat pe localnici. Presa locală notează că imobilul afectat, situat pe strada Negru Vodă nr. 3, aparține fratelui lui Dorel Onaca.

Acesta din urmă a fost consilier al fostului președinte Traian Băsescu şi, ulterior, om de încredere al lui Băsescu în Partidul Mișcarea Populară, PMP.

Onaca a ratat, anul trecut, un mandat de parlamentar, pentru că PMP a ratat, la rândul său, intrarea în forul legislativ.

×
Subiecte în articol: Onaca incendiu vila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close