Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un centru de încărcare butelii din Fântânele, Prahova. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 92% din corp

Incendiu la un centru de încărcare butelii din Fântânele, Prahova. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 92% din corp

Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune o construcție şi mai multe autoturisme, la un depozit de încărcare butelii din localitatea Fântânele, judeţul Prahova.

Incendiu la un centru de încărcare butelii din Fântânele, Prahova. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 92% din corp
de Claudia Popovici    |    24 Iul 2021   •   18:36

Update: Incendiul a pornit de la o butelie de aragaz care a explodat

Incendiul s-a manifestat în curtea unei asociații agricole din localitate. Cauza incendiului a fost o butelie de aragaz care a explodat. Incendiul s-a manifestat la mai multe anexe ale aceleiași proprietăți.

În curte se mai aflau mai multe tancuri pentru depozitare combustibil din care doar unul avea motorină. 

Echipajele ISU au izolat incendiul şi sunt în curs de finalizare.

Update: Potrivit pompierilor, la faţa locului au avut loc mai multe explozii de butelii

La fața locului au fost mobilizate 9 autospeciale de stingere, 2 containere multirisc, 1  descarcerare grea, 1 ambulanță SMURD si 3 autospeciale de prima intervenție şi comandă cu 51 pompieri.
[GAL layout="4"]

Ştirea iniţială

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent şi generalizat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism.

Totodată, a fost afectată întreaga locuință si anexele pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Tânăr de 17 ani cu arsuri de 92% din suprafața corporală

Până în acest moment echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafața corporală şi un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini și picioare. Ambii au fost transportați de urgență la spital.

La fața locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD.

×
Subiecte în articol: incendiu butelii Fântânele prahova
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close