Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la locomotiva unui tren personal cu 20 de călători, în mijlocul nopții

Incendiu la locomotiva unui tren personal cu 20 de călători, în mijlocul nopții

Pompierii militari bihoreni au intervenit în Oradea, strada Santăului, astăzi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Oradea – Halmeu.

Incendiu la locomotiva unui tren personal cu 20 de călători, în mijlocul nopții
Sursa foto: ISU Crișana
de Georgiana Botez    |    Ioana Mircea    |    14 Aug 2023   •   11:36

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit de dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crișana" al județului Bihor, în jurul orei 03:00, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Locomotiva avea atașate trei vagoane în care se aflau aproximativ 20 de călători. Pasagerii s-au autoevacuat, astfel că, din rândul acestora, nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului și asigurarea măsurilor de siguranță pentru tractarea trenului până în Gara Episcopia.

Citește și: Un tren CFR Călători a rămas fără ușă la vagon, în mers. Oamenii au fost păziți de șeful de tren

Incendiul a izbucnit la compartimentul motor, cauza probabilă fiind un scurtcircuit. În urma producerii evenimentului, a ars compartimentul motor.

×
Subiecte în articol: incendiu tren Oradea
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close