Antena 3 CNN Actualitate Un tren CFR Călători a rămas fără ușă la vagon, în mers. Oamenii au fost păziți de șeful de tren

Un tren CFR Călători a rămas fără ușă la vagon, în mers. Oamenii au fost păziți de șeful de tren

Un tren CFR călători care circulă pe ruta Cluj Napoca – București Nord a rămas fără o ușă la un vagon, în mers, în stația Bărăbanț, județul Alba.

Un tren CFR Călători a rămas fără ușă la vagon, în mers. Oamenii au fost păziți de șeful de tren
Sursa foto: clubferoviar.ro
de Ioana Mircea    |    08 Aug 2023   •   17:49

Trenul IR 1836 Cluj Napoca – București Nord a rămas astăzi fără ușă la ultimul vagon, în mers, în stația Bărăbanț, județul Alba, după ce un utilaj feroviar care lucra la infrastructura feroviară a intrat în gabaritul de trecere agățând și smulgând ușa de acces.

Conform CFR Călători, ușa de acces este culisantă cu acționare digitală, iar deschiderea acesteia este posibilă numai pe timpul staționării trenului.

Demersurile de constatare a incidentului s-au realizat în stația Vințu de Jos, de unde trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute, urmând ca vagonul să fie înlocuit în stația Simeria. Șeful de tren se află în vagonul în cauză și asigură siguranța pasagerilor pentru evitarea eventualelor probleme, potrivit CFR Călători, potrivit clubferoviar.ro.

Citește și: Mesajul tranșant al unui tată, pentru ministerul Transporturilor, al cărui copil se află în trenul întârziat 11 ore, din cauza furtunii. Băiatul trebuie să ajungă la Concursul Național de Atletism

×
Subiecte în articol: tren CFR Calatori
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close