Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic într-o comună din Vaslui: Un bărbat şi-a dat foc la casă, iar apoi a sunat la 112

Incendiu puternic într-o comună din Vaslui: Un bărbat şi-a dat foc la casă, iar apoi a sunat la 112

Un bărbat din Vaslui şi-a dat foc la casă, apoi a chemat pompierii. Proprietarul locuinței era foarte agitat la sosirea echipajelor de intervenţie.

Incendiu puternic într-o comună din Vaslui: Un bărbat şi-a dat foc la casă, iar apoi a sunat la 112
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2023   •   10:29

Un vasluian din localitatea Mălăieşti, comuna Vutcani, şi-a incendiat casa. Din fericire, bărbatul s-a autoevacuat la timp. Incendiul a fost stins după o oră şi jumătate.

Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea focului. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere violentă la nivelul acoperișului și a trei camere de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuință, dar și cel de explozie al unei butelii încărcată cu GPL. 

„După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat, fiind salvate două camere de locuit și o casă învecinată. 

Au ars aproximativ 50 metri pătrați de acoperiș,  trei uși și trei ferestre, piese de mobilier, bunuri electrocasnice, diverse  produse textile și din material plastic, precum și documente.

Citeşte şi: Un tren în care se aflau mai bine de 100 de călători a luat foc! Oamenii au ieșit disperați pe uși

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este acțiunea intenționată, proprietarul imobilului declarând că a declanșat incendiul. Cercetările în acest caz sunt efectuate de polițiști.”, potrivit ISU Vaslui.

×
Subiecte în articol: incendiu Mălăiești casa foc Vaslui
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close