Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic cu degajări mari de fum, la o hală din Dâmbovița. A fost transmis mesaj RO-ALERT

Incendiu puternic cu degajări mari de fum, la o hală din Dâmbovița. A fost transmis mesaj RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară la o hală și o clădire învecinată acesteia, în Crevedia județul Dâmbovița. Localnicii au primit mesaj RO-ALERT.

Incendiu puternic cu degajări mari de fum, la o hală din Dâmbovița. A fost transmis mesaj RO-ALERT
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    11 Aug 2023   •   23:31

Incendiul a izbucnit, în această seară, în localitatea Crevedia, satul Dârza, din județul Dâmbovița la o hală şi la o clădire învecinată acesteia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, focul se manifestă în interior pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum. Din fericire, nu au fost raportate victime.

"Pentru stingerea incendiului intervin, de la ISU Dâmboviţa, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar de la ISU Bucureşti-Ilfov - 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi, alături de 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă şi o unitate de terapie intensivă mobilă", a transmis ISU Dâmbovița.

Citește și: Incendiu uriaş la Mănăstirea Delta Neajlovului. Preotul a văzut flăcările şi a sunat la 112

A fost transmis și un mesaj Ro Alert pentru localitatea Crevedia, în vederea luării măsurilor de autoprotecţie, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: incendiu Dambovita
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close