Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tren personal, în care se aflau zeci de călători, a luat foc în județul Dâmbovița

Un tren personal, în care se aflau zeci de călători, a luat foc în județul Dâmbovița

Un incendiu a izbucnit într-un tren personal. Garnitura se afla în comuna Văcărești din județul Dâmbovița, în momentul în care s-a produs incidentul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   11:15

Călătorii au coborât de tren și nu sunt victime, anunță echipele care intervin la fața locului. Incidentul s-a produs în comuna Văcărești.

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit pompierilor, flăcările au izbucnit la sistemul de cuplare și transmisie dintre locomotivă și vagon. În vagon nu se aflau persoane, toți pasagerii evacuându-se în siguranță, au transmis pompierii. Ei au reușit să localizeze incendiul și astfel au limitat valoarea pagubelor

"La fața locului echipajele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifesta la sistemul de cuplare si transmisie între locomotivă și vagon.

În vagon nu se aflau persoane, toți pasagerii autoevacuându-se în siguranță. Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului", a transmis ISU Dâmbovița.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close