Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident feroviar în Bălteni, județul Olt: Un tren de călători a lovit remorca plină cu gunoi a unui camion

Accident feroviar în Bălteni, județul Olt: Un tren de călători a lovit remorca plină cu gunoi a unui camion

Un accident feroviar a avut loc în localitatea Bălteni din județul Olt, acolo unde remorca unui camion care transporta deșeuri a fost lovită de un tren de călători.

Accident feroviar în Bălteni, județul Olt: Un tren de călători a lovit remorca plină cu gunoi a unui camion
de Mia Lungu    |    13 Feb 2024   •   15:02

În accidentul feroviar a fost implicat un tren InterRegio și un camion care transporta deșeuri menajere. În urma coliziunii a rezultat o victimă rănită ușor.

Mecanicul locomotivei acuză dureri la spate și primește îngrijiri la fața locului, iar o femeie cu atac de panică este și ea asiatată de paramedici. Cel mai probabil, cei doi nu vor fi duși la spital.

Cei circa 50 de pasageri aflați în tren au fost preluați de o altă garnitură.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la locul accidentului feroviar:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul camionului a scăpat teafăr din accident.

Camionul avea două remorci pline cu gunoi și trenul a lovit a doua remorcă, după ce autoutilitara apucase să traverseze calea ferată, la o trecere la nivel cu calea ferată, situată la ieșirea din stația CF Bălteni Olt.

"Din primele informații transmise de personalul feroviar ajuns la fața locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor și remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în stația Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

Trenul R 9266 (Craiova - Pitești) va fi retras din circulație, iar călătorii vor fi preluați de următorul tren care circulă pe același traseu", transmit reprezentanții CFR.

Intervalul Bălteni - Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și retragerea automotorului avariat din linie curentă.

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close