Antena 3 CNN Actualitate Locale Închisoare pe viaţă pentru Denis Mustafa, criminalul din Corbu care și-a ucis vecinul cu o macetă și i-a violat fiica

Închisoare pe viaţă pentru Denis Mustafa, criminalul din Corbu care și-a ucis vecinul cu o macetă și i-a violat fiica

Magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat la închisoare pe viață și plata a peste 2,5 milioane de euro pe autorul crimei îngrozitoare care a avut loc, la începutul lunii iulie, în comuna constănțeană Corbu.

Închisoare pe viaţă pentru Denis Mustafa, criminalul din Corbu care și-a ucis vecinul cu o macetă și i-a violat fiica
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2022   •   18:02

Decizia Tribunalului Constanța poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Criminalul care a îngrozit toată țara a intrat în casă peste o familie din județul Constanța, a violat o fată de 21 de ani și l-a ucis pe tatăl acesteia, într-un mod violent, martori fiind ceilalți copii, minori, ai victimei, și soția acestuia.

A doua zi, întreaga zonă a fost împânzită de Poliție.

Nu a durat mult până când autorul faptelor îngrozitoare a fost identificat: Denis Mustafa, de 29 de ani, un tânăr care locuia la vreo trei case distanță de victime și care a mărturisit că ar fi vrut să îi jefuiască, pentru că nu mai avea bani de droguri.

Criminalul violator din Corbu se drogase toată ziua. Procurorul de caz: "A fost un măcel. Efectiv l-a tăiat în bucăți cu maceta"

"Explică autorul motivația de bază întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua și, cumva, acesta a fost scopul, de jaf. Targetul lui era să sustraga aproximativ 2000 de lei", a declarat procurorul Viorel Teliceanu.

Când nu ar fi găsit bani, și-ar fi ieșit din minți și a comis atrocitățile.

Miercuri, 2 februarie, magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat la detenție pe viață. Concret, acesta a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat, zece ani de închisoare pentru viol, zece ani de închisoare pentru tâlhărie și o condamnare de nouă ani de închisoare și respectiv două condamnări a câte opt ani de închisoare, pentru comiterea a trei fapte de lipsire de libertate. „În final, rezultă pedeapsa cea mai grea de 25 de ani închisoare, la care se adaugă un spor de 15 ani închisoare (o treime din celelalte pedepse), spor ce depășește cu zece ani maximul general al pedepsei, prevăzut de art. 60 Codul Penal, respectiv cel de 30 de ani închioare, prin urmare inculpatul Mustafa Denis va executa pedeapsa detențiunii pe viață și cinci ani pedeapsa complementară de interzicere a unor drepturi”, se arată în decizia instanței de judecată.

Denis Mustafa, criminalul din Corbu, și-a ucis vecinul cu o macetă și i-a violat fiica

Magistrații au încuviințat acordarea de daune materiale și morale în valoare totală de peste 2,5 milioane de euro, pentru membrii supraviețuitori ai familiei atacate în miez de noapte.

Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. 

×
Subiecte în articol: Denis Mustafa criminal Corbu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close