Antena 3 CNN Actualitate Criminalul violator din Corbu se drogase toată ziua. Procuroul de caz: "A fost un măcel. Efectiv l-a tăiat în bucăți cu maceta"

Criminalul violator din Corbu se drogase toată ziua. Procuroul de caz: "A fost un măcel. Efectiv l-a tăiat în bucăți cu maceta"

Noi detalii despre cutremuratoarea crima din Corbu. Procurorul de caz, Viorel Teliceanu, a dat detalii, sâmbătă, despre mărturia criminalului care a îngrozit toată țara, după ce a intrat în casă peste o familie din județul Constanța, a violat o fată de 21 de ani și l-a ucis pe tatăl acesteia, într-un mod violent, martori fiind ceilalți copii, minori, ai victimei, și soția acestuia.

Criminalul violator din Corbu se drogase toată ziua. Procuroul de caz: "A fost un măcel. Efectiv l-a tăiat în bucăți cu maceta"
de Mia Lungu    |    03 Iul 2021   •   12:38

"Explică autorul motivația de bază întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua și, cumva, acesta a fost scopul, de jaf. Targetul lui era să sustraga aproximativ 2000 de lei.", a declarat procurorul Viorel Teliceanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Decedatul a fost omorât, a fost un adevărat măcel. Folosindu-se de o macetă, autorul efectiv l-a tăiat în bucăți. Scopul a fost de jaf și, nemulțumit că nu a găsit decât suma de 250 de lei, autorul s-a răzbunat pe una dintre fiicele familiei și a violat-o, după care a plecat.

Pentru a disimula scopul săvârșirii faptelor, autorul a susținut că a venit în scop de răzbunare, că decedatul a avut o relație cu soția autorului, lucru total fals. Autorul a  recunoscut în totalitate săvârșirea faptei, ne-a dat și detalii.

Am găsit și macetă cu care s-a săvârșit crimă, hainele pe care autorul le avea asupra lui, bunuri luate de la față locului și aruncate la o pubelă de gunoi, pentru că îi era teamă că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective.

Locuia la 3-4 case distanță, nu avea antecedente penale.

Faptele s-au întâmplat cu lumina stinsă. A spus că nu și-a dat seama ce a săvârșit, că persoană a fost omorâtă, decât dimineață.

Maceta susține că a achiziționat-o de la magazin. O folosea la pescuit."

 

×
Subiecte în articol: criminalul violator Corbu tranșat maceta
Parteneri
Povestea spaniolului îndrăgostit de România
x close