Antena 3 CNN Actualitate Locale Înșelătorie cu un apartament de închiriat în Sibiu: Nouă chiriași au fost păcăliți în două luni

Înșelătorie cu un apartament de închiriat în Sibiu: Nouă chiriași au fost păcăliți în două luni

Un bărbat din Sibiu a reușit să păcălească nouă chiriași, în doar două luni, cu apartamentul pe care îl avea.

de Mia Lungu    |    25 Ian 2023   •   13:59

Polițiștii din Sibiu anunță miercuri că au reținut, sâmbătă, un sibian în vârstă de 45 de ani, cercetat penal pentru înșelăciune - 9 acte materiale.

Sibianul este bănuit că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi indus în eroare 9 persoane cărora le-ar fi promis închirierea unui apartament din orașul Sibiu, încasând diverse sume de bani ca avans și o primă chirie lunară. 

"Bărbatul ar fi intrat în legătură cu victimele prin intermediul unor conturi false de pe rețelele de socializare și, după primirea sumelor de bani solicitate, le-ar fi oferit chiriașilor chei false. Prejudiciul creat se ridică la suma de 17.280 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 22 ianuarie procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus continuarea cercetărilor cu persoana în stare de libertate", informează IPJ Sibiu.

Citește și: Păţania unui tânăr care a fost înşelat în timp ce căuta un apartament cu chirie în Sibiu: ”Atunci mi-am dat seama că am luat țeapă”

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close