Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenţie în forţă a jandarmilor: Mai mulţi tineri surprinşi cu macete se pregăteau să-şi atace rivalii, la Galați

Intervenţie în forţă a jandarmilor: Mai mulţi tineri surprinşi cu macete se pregăteau să-şi atace rivalii, la Galați

Jandarmii din Galați au reuşit să imobilizeze mai mulţi tineri înarmaţi cu macete, care își căutau rivalii pentru o confruntare.

Intervenţie în forţă a jandarmilor: Mai mulţi tineri surprinşi cu macete se pregăteau să-şi atace rivalii, la Galați
Sursa foto: Jandarmeria Română
de Gabi Vlad    |    31 Aug 2023   •   12:02

Jandarmii i-au surprins pe tinerii înarmați cu macete pe o stradă din Galați, moment în care aceștia s-au ascuns în curtea unei case.

După un timp, crezând că jandarmii au părăsit zona, tinerii au ieșit din curte și au vrut să se urce în mașină, moment în care au fost opriți și percheziționați.

În mașină, jandarmii au găsit două macete și un briceag, despre care tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, au afirmat că nu le aparțin.

Cu toate acestea, în urma declarațiilor, s-a descoperit că, de fapt, intenționau să se întâlnească cu un grup rival, pentru o confruntare care urma să aibă loc din cauza unor amenințări.

Citește și: Asistenta şi infirmiera care au lăsat o gravidă să moară, la Botoşani, contestă suspendarea

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției 5 de Poliție, unde jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de polițiști.

×
Subiecte în articol: Galați macete jandarmi
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close