Antena 3 CNN Actualitate Locale "Tati de azi este înger!". Ionuţ, un copil de şase ani din Bacău, a mers la şcoală şi le-a zis colegilor că a rămas fără tată

"Tati de azi este înger!". Ionuţ, un copil de şase ani din Bacău, a mers la şcoală şi le-a zis colegilor că a rămas fără tată

Ionuț este elev în clasa pregatitore la Școala Gimnazială "Alecu Ruso" Bacău, are 6 ani, iar povestea lui este sfâșietoare. Într-o dimineață a venit la școală și le-a zis colegilor de clasă că tatăl său "este de azi înger".

"Tati de azi este înger!". Ionuţ, un copil de şase ani din Bacău, a mers la şcoală şi le-a zis colegilor că a rămas fără tată
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Apostol    |    26 Oct 2023   •   15:30

În urma unei boli necruțătoare, tatăl lui Ionuț a murit subit. Vestea a venit ca o lovitură peste familie, mai ales că tatăl lui Ionuț era stâlpul casei şi avea o legătură specială cu fiul său.

Deși mama lui Ionuț trăiește, aceasta are un handicap sever, iar de grija lui Ionuț are acum grijă bunicul, un om devastat.

Povestea lui Ionuț a impresionat întreaga comunitate locală, iar la inițiativa directorului şcolii unde acesta învață, alături de o asociație locală, s-a pornit o campanie de ajutorare a familiei lui Ionuț.

Campania numită "Festivalul Toamnei" a fost creată special pentru această cauză, iar la ea au aderat rapid instituții, părinți, voluntari.

Colegii lui Ionuț, împreună cu părinții acestora, au pregătit produse și preparate pentru a fi aduse la acest festival în scopul vânzării, iar banii opțiuni să fie donați pentru cauza lui Ionuț.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close