Antena 3 CNN Actualitate Locale Toalete ”în fundul curții” pentru polițiști. IPJ Botoșani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”

Toalete ”în fundul curții” pentru polițiști. IPJ Botoșani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”

După ce au primit mașini noi, Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani caută acum toalete din lemn.

Toalete ”în fundul curții” pentru polițiști. IPJ Botoșani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”
Sursa foto: botosaneanul.ro
de Alexandra Axinia    |    15 Mai 2023   •   15:42

În acest sens, au fost cerute oferte de la firme specializate pentru a se achiziționa șase WC-uri în posturile de Poliție din sate. 

Biroul de comunicare al IPJ Botoșani precizează că pe 9 mai 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziții publice, a publicat pe platforma SEAP o ofertă de achiziție directă pentru șase toalete din lemn.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei.

Poliția Botoșani cere oferte de la firme de profil pentru un contract privind ”achiziția de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, în diverse locații de pe raza județului Botoșani”.

Citește și: O polițistă din SUA a folosit cardul unei persoane decedate pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

”Este o soluție temporară, până la renovarea posturilor de poliție. Cu privire această achiziție, trebuie să ținem cont și de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele 6 unități sunt neracordabile la utilități, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localitățile pentru care se intenționează realizarea achiziției, nu sunt utilități”, precizează IPJ Botoșani, citat de Mediafax. 

×
Subiecte în articol: IPJ Botosani toalete poliție
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close