Antena 3 CNN Externe O polițistă din SUA a folosit cardul unei persoane decedate pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

O polițistă din SUA a folosit cardul unei persoane decedate pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

O polițistă din SUA a folosit sute de dolari de pe cardul bancar al unei persoane decedate pentru a face programări la saloane de înfrumusețare, mâncare și pentru a se caza la un hotel de lux.

O polițistă din SUA a folosit cardul unei persoane decedate pentru cheltuieli de lux și programări la coafor
Sursa foto: Twitter I NBC News
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2023   •   23:41

Ofițerul Dianne Ferreira a accesat informațiile de pe cardul bancar al unei persoane decedate pe 3 aprilie și a cheltuit sute de dolari din contul acesteia pentru achiziții personale. 

Rudele persoanei decedate au observat că respectivul card era utilizat pentru achiziții personale, inclusiv programări la saloane de înfrumusețare, alimentări cu benzină, mese și o cazare la hotel, în valoare totală de aproximativ 450 de dolari.

Pusă în fața probelor, Dianne Ferreira, angajată de Departamentul de Poliție din St. Cloud din august 2021, a demisionat după începerea anchetei.

Ferreira, în vârstă de 25 a fost arestată marți, sub acuzația de furt de informații despre carduri de credit, fraudă și furt de identitate, însă ulterior a fost eliberată. 

Citește șiCum a obținut o româncă 33.000 de euro de la un italian. Omului nici acum nu îi vine a crede

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close