Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum a obținut o româncă 33.000 de euro de la un italian. Omului nici acum nu îi vine a crede

Cum a obținut o româncă 33.000 de euro de la un italian. Omului nici acum nu îi vine a crede

O româncă de 38 de ani a stors de bani un italian prefăcându-se că este îndrăgostită lulea. Italianul în vârstă de 56 de ani nu și-a dat seama, așa că i-a trimis acesteia mai multe tranșe de bani.

Cum a obținut o româncă 33.000 de euro de la un italian. Omului nici acum nu îi vine a crede
Sursa foto: Profimedia Images
de Naty Badea    |    28 Apr 2023   •   19:50

Cei doi s-au cunoscut pe internet, au început să vorbească, s-au simpatizat, iar românca a început să-i spună bărbatului "iubitule" și să-i trimită mesaje pline de sentimente.

Italianul a avut toate motivele să creadă că femeia s-a îndrăgostit nebunește de el.

Românca a început să-i ceară ajutorul în diverse situații, de la zile de naștere la înmormântări, la vizite la dentist.

Toate acestea au fost achitate de bărbatul italian, iar suma pe care i-a dat-o în tot acest timp se ridică la 33.000 de euro.

Citește și: O româncă a păcălit un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce a pretins că este fiica lui și suferă de o boală gravă

Relația celor doi a durat aproximativ un an și jumătate, timp în care cei doi îndrăgostiți s-au văzut doar de două ori.

Acum situația a ajuns la tribunal. Pe de-o parte, italianul este furios și dezamăgit, se simte furios pentru că a fost păcălit.

Pe de altă parte, românca susține, prin avocații săi, că între cei doi exista o relație sentimentală extrem de solidă și că toți banii pe care i-a primit sunt cadouri din partea iubitului.

Italianul îi cere româncei 100.000 de euro despăgubiri financiare, morale și personale pentru faptul că l-a păcălit și l-a făcut să creadă că femeia este îndrăgostită nebunește de el.

×
Subiecte în articol: Italia italian pacalit romanca
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close