Antena 3 CNN Actualitate Locale Iulian s-a dus la grădina zoologică din Vâlcea și a văzut ceva de neimaginat. A postat imediat imaginile pe o rețea de socializare (VIDEO)

Iulian s-a dus la grădina zoologică din Vâlcea și a văzut ceva de neimaginat. A postat imediat imaginile pe o rețea de socializare (VIDEO)

Iulian s-a dus la grădina zoologică din Vâlcea și a văzut ceva de neimaginat. A postat imediat imaginile pe o rețea de socializare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Iulian Puican
17 Aug 2019   •   10:00

Iulian s-a dus la grădina zoologică din Râmnicu Vâlcea și a avut un șoc, după ce a văzut o vulpe abia ținându-se pe picioare.

Bărbatul, care este și preşedintele Asociaţiei „A doua şansă”,  a făcut mai multe filmări şi foto, care au stârnit dezbateri aprinse în mediul online, după care a reclamat conducerea Zoo la DSVSA Vâlcea, pe motiv că animalele nu sunt îngrijite corespunzător.

Directorul Grădinii Zoo din Râmnicu Vâlcea, Mihai Gheorghe susţine că demersul de pe reţeaua de socializare este de fapt un gest de rea - intenţie, că animalele nu sunt bolnave, iar imaginile surprinse nu redau realitatea, menţionând că este vorba de fapt despre nişte animale foarte bătrâne afectate de caniculă. „Este în custodia noastră de 12 ani. A fost adusă când avea cam 8 ani”, a precizat directorul menţionând şi că în sălbăticie o vulpe trăieşte în general până la 5 ani, iar în captivitate până la 11 ani (14 ani - potrivit www.zoo.ro). În plus, fiind extrem de bătrână, nu mai există soluţii pentru ea, decât să fie lăsată să moară din cauze naturale. „Nu avem nici posibilitatea legală, nici morală să o eutanasiem”, a mai spus Mihai Gheorghe, potrivit Adevărul.
 

×
Subiecte în articol: gradina zoologica
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close