Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaful foamei la cantina socială din Tecuci. Hoții au furat 80 de kilograme de fasole

Jaful foamei la cantina socială din Tecuci. Hoții au furat 80 de kilograme de fasole

Mai multe persoane necunoscute au intrat în sediul clădirii Direcției de Asistență Socială Tecuci și au furat un sac cu fasole.

Jaful foamei la cantina socială din Tecuci. Hoții au furat 80 de kilograme de fasole
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    02 Feb 2023   •   17:42

Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată luni dimineaţă cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta clădirii Direcţiei de Asistenţă Socială Tecuci, de unde, dintr-o magazie de alimente, ar fi sustras o cantitate de fasole, transmit autorităţile.

În urma efectuării cercetării la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit că în cadrul clădirii instituţiei funcţionează şi o cantină socială, care este prevăzută cu o magazie în care sunt depozitate mai multe alimente.

Citeşte şi: Angajata unei bănci din Mediaş a furat din conturile clienţilor peste 140.000 de euro fără ca oamenii să îşi dea seama

În perioada 27 - 30 ianuarie 2023, persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii, pe un geam termopan, care nu prezintă urme de forţare, iar din magazia de alimente ar fi sustras cantitatea de aproximativ 80 de kg de fasole, anunţă Poliţia Galaţi.

Valoarea prejudiciului creat este de circa 800 de lei.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă această faptă, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: fasole cantină socială Tecuci hoti
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close