Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf la un supermarket din Târgu Ocna. O femeie a rămas fără 4.000 de lei

Jaf la un supermarket din Târgu Ocna. O femeie a rămas fără 4.000 de lei

O femeie de 39 de ani a mers la un supermarket din Târgu Ocna pentru a face cumpărături şi a devenit victima unui jaf. Iată cum a pierdut aproape 4.000 de lei.

Jaf la un supermarket din Târgu Ocna. O femeie a rămas fără 4.000 de lei
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2023   •   17:48

Incidentul a avut loc pe 18 iulie în jurul orei 20.00 la un supermarket din Târgu Ocna.

Acolo, femeia a decis să îşi lase bagajele la intrarea în unitatea alimentară, în spaţiul special destinat acestui scop, pentru a-şi face cumpărăturile liniştită.

La final a trăit un adevărat şoc, atunci când a relizat că bunurile ei au fost furate. Imediat femeia a depus o plângere la Poliţie.

Urmare anchetei, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, care a profitat de neatenția celor din jur şi a furat un telefon şi 2.000 de lei din geanta femeii.

Citeşte şi: Bătaie într-un supermarket din București, în timp ce paznicii doar privesc: "Un tată și fiul lui au fost bătuți pentru că le-au reproșat celor patru că se bagă în față"

Individul a fost depistat la un magazin din comuna Pârgăreşti având asupra sa bunurile reclamate. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Târgu-Ocna pentru audieri, notează ziaruldebacău.ro

Prejudiciul total în valoare de 4.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, iar față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Bacău.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close