Antena 3 CNN Actualitate Locale Jandarm bătut în stradă, după o şicanare în trafic. Judecătorii i-au lăsat liberi pe agresori: "nu reprezintă un pericol major"

Jandarm bătut în stradă, după o şicanare în trafic. Judecătorii i-au lăsat liberi pe agresori: "nu reprezintă un pericol major"

Un jandarm a fost luat la bătaie de trei indivizi după o şicanare în trafic, în oraşul Horezu, Vâlcea.

Jandarm bătut în stradă, după o şicanare în trafic. Judecătorii i-au lăsat liberi pe agresori: "nu reprezintă un pericol major"
Sursa foto: Jandarmeria Română
de Ştefan Petrică    |    31 Ian 2023   •   13:01

Sub privirile speriate ale soției, jandarmul a fost scos cu forța din mașină și a fost lovit de trei bărbaţi.

Unul dintre agresori a fost reținut în aceiași zi, însă un judecător a decis eliberarea sa pe motiv că nu reprezintă un pericol major. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, loviri și alte violențe.

"Când a fost să ieșim din stația PECO, dinspre Târgu Jiu spre Râmnicu Vâlcea, se deplasa un autoturism care mergea foarte încet. Inițial soțul a crezut că ei vor să intre în stația PECO, dar pe unde se iese, aşa că soţul le-a făcut semn să treacă.

Apoi unul dintre atacatori a început primul cu pumnii și cu injuriile. A venit pe partea dreaptă a mașinii noastre, a deschis ușa, l-a înjurat pe soț, l-a amenințat. Soțul meu s-a dat și el jos și a încercat să-l calmeze, dar au venit și ceilalți doi și au dat în el", a declarat soția jandarmului.

Potrivit autorităților, atacatorii nu se află la prima abatere de acest gen.

Citeşte şi: Poliţist bătut în fața băiețelului său de șapte ani, după ce a încercat să salveze o femeie agresată de trei tineri

"În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

De asemenea, bărbatul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă", potrivit IPJ Vâlcea.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close