Antena 3 CNN Actualitate Locale Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa ucisă de iubitul mamei, în Arad: "Odihnă veşnică, suflet drag"

Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa ucisă de iubitul mamei, în Arad: "Odihnă veşnică, suflet drag"

Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa în vârstă de patru ani ucisă de iubitul mamei sale, în Arad. Vecinii au aprins, în această seară, mai multe lumânări şi candele, la scara blocului în care fetiţa a trăit.

antonia fetita ucisa iubit mama arad noiembrie 2021
Lacrimi şi lumânări pentru Antonia, fetiţa ucisă de iubitul mamei, în Arad Sursa foto: Facebook | Antena 3
de Daciana Cordoş    |    Alin Tarnovschi    |    02 Noi 2021   •   22:36

Oamenii s-au adunat, în această seară, în faţa blocului în care micuţa Antonia a locuit şi şi-a găsit sfârşitul şi au aprins lumânări în memoria copilei.

Pe candelele aprinse pe treptele de la intrarea în bloc, oamenii, impresionaţi de destinul tragic al fetiţei, au scris mesaje de adio: "Odihnă veşnică, suflet drag", "Nu te vom uita niciodată, sufleţel".

Între timp, criminalul, Florin Beniamin Crişan, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, după o decizie a Tribunalului Arad.

În referatul pentru propunere de arestare, întocmit de procuror, apare şi declaraţia suspectului, în care acesta a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care a ucis-o pe fetiţa de patru ani a iubitei sale.

Totul s-a întâmplat miercuri, 27 octombrie 2021, la două zile după ce mama fetiţei, însărcinată în luna a noua, a fost internată la maternitate, acolo unde a şi stat timp de o săptămână, până s-a întors acasă cu copilul nou-născut.

Reconstituirea crimei de la Arad. Băiețelul de 3 ani, fratele fetei ucise, a asistat la moartea surorii sale

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Criminalul fetiţei de la Arad: "A fost o perioadă extrem de grea pentru mine"

Florin Beniamin Crişan (23 de ani) a explicat, în declaraţia în care a recunoscut crima, că ultimele luni au reprezentat o perioadă extrem de grea, având în vedere că iubita sa era însărcinată, iar el a fost nevoit să se ocupe de activităţile casnice şi de îngrijirea celor doi copii ai iubitei.

"Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică.

În ziua de miercuri, 27 octombrie 2021, eram extrem de agitat, posibil să mă fi aflat sub influenţa unui drog, pe nume cristal, pe care l-am consumat cu două zile de incidentul regretabil.

De dimineaţă, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât şi fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei. Am fost copleşti de toate aceste probleme, am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică, am fumat două pachete de ţigări, iar la un moment dat, în jurul orei 13.00 - 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reuşesc să o potolesc.

În acel moment, nu-mi explic de ce, am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei şi s-a lovit puternic de perete, căzând inconştientă la sol şi lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. M-am panicat, i-am aplicat nişte palme cu intenţia de a o trezi (...) am încercat cu palmele să creez presiune pe piept concomitent încercând să-i suflu pe gură aer. Am efectuat timp de 5-6 minute aceste manevre, dându-mi seama că a murit", a declarat criminalul.

Tatăl natural al fetiței din Arad ucise de concubinul mamei: "A fost o problemă și anul trecut - copiii au ajuns la spital"

Criminalul, filmat când transporta trupul fetiţei într-o valiză, pe stradă, în Arad

"Mi-am clătit capul cu apă rece, am consumat două pahare de apă rece şi am luat decizia de a scăpa de cadavru, fără să mă gândesc mai departe. În toată această perioadă, fiul meu vitreg se afla în apropiere, dar nu a realizat ce s-a întâmplat cu sora sa. M-am întrebat ce o să îi spun oare concubinei şi am luat hotărârea pe moment să scap de cadavru.

Am luat hotărârea de a o înveli într-un cearşaf ce se afla pe canapeaua din dormitorul mic, am luat de pe dulapul din dormitorul mare o valiză tip troler, din plastic, apreciind că ar putea încăpea în el cadavrul, ţinând cont că greutatea ei era în jur de 14 kilograme.

Cunoscând faptul că soţia mea avea acetonă pentru îndepărtarea lacului de pe unghii am căutat în dormitor, unde ştiam că ţine ceva recipiente şi am găsit 2 recipiente din sticlă transparentă, pline cu acetonă.

L-am luat pe băiat de mânuţă, am luat trolerul, am ieşit din apartament, am apelat la taxi şi am solicitat o maşină (...) L-am urcat pe băiat pe bancheta din spate, am urcat trolerul pe banchetă, am urcat şi eu", a mai declarat Florin Beniamin Crişan.

După ce s-a urcat în taxi, suspectul i-a cerut şoferiţei să meargă în zona câmpului din Bujac, în zona cimitirului, acolo unde trupul micuţei a şi fost găsit.

"Efectiv am plâns în taxi, dându-mi seama ce am făcut şi ce urma să fac, poziţionându-mă în aşa fel pe banchetă încât să nu mă vadă şoferiţa în oglindă, fiind devastat de ce am făcut.

Am ajuns în zona cimitirului din Bujac (...) am plătit sum de 8 lei, am coborât. Am aşteptat ca autoturismul să se pună în mişcare, am observat că în zonă nu era nimeni, fiind undeva în jurul orei 15.00. M-am deplasat pe o distanţă pe care nu o pot aprecia, căutând un loc cât de cât ferit unde eram hotărât să incendiez cadavrul, crezând că acesta va arde în totalitate şi ulterior fiind sigur că nu mai poate fi nimic de identificat, să o pot da dispărută.

Vecina criminalului de la Arad: ”Am auzit un țipăt! Am vrut să mă duc sus, dar mi-a fost frică”

L-am lăsat pe băiat pe o piatră, cu telefonul în mână şi cu aplicaţia YouTube deschisă unde rulau desene animate, după care m-am deplasat la o distanţă de 5-10 metri, am deschis geamantanul, am turnat cele două sticle de acetonă pe suprafaţa cadavrului învelit în cearşaf, a început să ardă cearşaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul", a precizat suspectul în declaraţia în care a recunoscut crima.

După ce a incendiat cadavrul, criminalul l-a luat pe băieţel, a chemat un taxi şi s-a întors acasă. Câteva zile mai târziu, iubita sa a venit acasă, moment în care i-a explicat că fetiţa a murit accidental în baie, iar el i-a dus trupul pe câmp.

"Acasă am fost extrem de agitat, concubina mea întrebându-mă insistent care este motivul. Am hotărât să-i spun o variantă pe care am gândit-o în toate aceste zile şi i-am spus direct că Antonia nu mai este, dându-i de înţeles că a murit (...) Am insistat pe varianta unei morţi accidentale în baie şi faptul că am abandonat cadavrul undeva pe câmp, fără a preciza locul.

Ea a acceptat varianta prezentată de mine şi am hotărât să mergem a doua zi la Poliţie", a mai explicat suspectul.

Criminalul de la Arad a recunoscut crima. Care este adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe copilă

×
Subiecte în articol: Arad crimă Florin Beniamin Crişan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close