Antena 3 CNN Actualitate Locale Limitator de viteză pe drum de țară din Buzău pentru a proteja de praf piscina unui politician

Limitator de viteză pe drum de țară din Buzău pentru a proteja de praf piscina unui politician

Limitatoare de viteză au fost montate ilegal pe un drum de pământ din Buzău. Acolo are casă vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre, care s-a plâns că îi intră praf în piscină.

Limitator de viteză pe drum de țară din Buzău pentru a proteja de praf piscina unui politician
Sursa foto: liberinbuzau.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2023   •   18:30

Contactat de jurnaliștii Antena 3 CNN, vicepreședintele CJ Buzău nu a răspuns.

Nicolae Gioabă, primarul localității Costești din județul Buzău, a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre această situație. Acesta recunoaște că a pus acele limitatoare de viteză, deși nu avea avizul poliției.

”Este o curbă destul de periculoasă și se circulă cu viteză și oamenii din zonă, cetățenii din zonă, au cerut o restricție de viteză. Domnul Petre (n.r. vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre) are și el casă acolo și normal că intră în contact cu oamenii și îi reprezintă la Consiliul Județean. Sunt mai mulți oameni în zonă și vor să aibă o zonă liniștită. E lângă pădure și este o zonă mai retrasă”, a spus Nicolae Gioabă, primarul localității Costești.

”Nu aveam autorizație”

”Nu numai că era dorința lui. Se circulă cu viteză și se ridică praful. A fost o doar discuție la Primărie, în urma căreia eu am făcut o solicitare către o societate care să-mi furnizeze semne de limitare, urma să facem toate documentele, să fie totul legal, dar societatea respectivă s-a mișcat mai repede, mi le-a și montat. Nu aveam autorizație”, a mai spus primarul.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close