Antena 3 CNN Actualitate Locale Locul din România unde clienții sunt invitați să-și culeagă singuri căpşunile | Ce preţ au cele mai aromate soiuri

Locul din România unde clienții sunt invitați să-și culeagă singuri căpşunile | Ce preţ au cele mai aromate soiuri

La doar 17 kilometri de Ploiești cine are poftă de căpșuni aromate poate merge direct în plantație să își culeagă fructele. Principalul criteriu după care s-a creat plantația este gustul cumpărătorului. În plus, cei care trec pragul fermei pot manca gratis oricât, direct din câmp.

Locul din România unde clienții sunt invitați să-și culeagă singuri căpşunile | Ce preţ au cele mai aromate soiuri
Sursa foto: Colaj https diggers.com | Antena 3
de Claudia Popovici    |    11 Iun 2022   •   21:25

La doar 17 kilometri de Ploiești cine are poftă de căpșuni aromate poate merge direct în plantație să își culeagă fructele.

La Stăncești în Prahova, principalul criteriu după care s-a creat plantația este gustul cumpărătorului. Marian Soare a făcut o selecție şi a păstrat cele mai aromate soiuri.

În această perioadă este plin sezon de recoltat, iar pe cele peste 3.000 de hectare e mare forfotă.

Clienții sunt invitați să-și culeagă singuri fructele dulci și parfumate. În plus, pot manca gratis oricât, direct din câmp.

Marian Soare muncește cot la cot cu partenera de viață, Roxana, care face din fructele pline de vitamine și tot felul de preparate.

Prăjiturile și dulcețurile ieșite din mâna Roxanei sunt delicioase.

Anul acesta prețul unui kilogram de căpșuni direct din câmp este de 15 lei. La jumătate faţă de prețul cu care le găsiți în piaţă.

×
Subiecte în articol: capsuni prahova ferma stănceşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close