Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama Alinei, fata ucisă la Mangalia, cere daune de 200.000 de euro de la Loredana: "Merită pedeapsa pe viață"

Mama Alinei, fata ucisă la Mangalia, cere daune de 200.000 de euro de la Loredana: "Merită pedeapsa pe viață"

Mama Alinei, fata din Vaslui ucisă într-o cameră de hotel din Mangalia, de cea mai bună prietenă a sa, a izbucnit în lacrimi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, unde a fost chemată la audieri.

 Mama Alinei, fata ucisă la Mangalia, cere daune de 200.000 de euro de la Loredana: "Merită pedeapsa pe viață"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2023   •   15:06

Petronela Săndulachi, mama Alinei Ciobanu, a venit la audieri marți, împreună cu sora sa Paulina Săndulachi, cea care a crescut-o de fapt pe Alina. 

Femeia a cerut daune morale de 200.000 de euro de la Loredana, chiar dacă știe că nu are de unde primi banii aceștia. 

"Copiii pe care-i îi mai am sunt toți afectați. Am visat-o... Ce a gândit Loredana să facă așa ceva, nu știu. 

Alina a ținut-o și în gazdă la Vaslui, cum a gândit să facă așa ceva. Ar merita pedeapsa pe viață", a spus mama Alinei printre lacrimi, potrivit adevarul.ro.

Citeşte şi: "Iub, dacă o să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei". Gluma macabră pe care o făcea Alina înainte de a fi omorâtă de cea mai bună prietenă

"O lăsa pe Alina pe afară (...) o bătea pe Alina, și-a bătut joc de ea. I-am spus să vină acasă, își făcuse bagajul să vină acasă și nu a vrut să o lase", a afirmat mătușa Paulina Săndulachi. 

Este vorba despre crima de la Mangalia, acolo unde o tânără de 18 ani a înjunghiat-o pe cea mai bună prietenă a sa, într-o cameră de hotel. După toată această crimă, i-a abandonat trupul sub o bancă dintr-un parc din localitate.

În tot acest timp pe care l-a petrecut în spatele gratiilor, Loredana a fost supusă și unor expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a produs crima.

Crima din Mangalia, tragedia care a şocat o ţară întreagă

Tragedia s-a produs în noaptea de 5 spre 6 august 2023, atunci când Loredana (18 ani) a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, Alina (18 ani), într-un moment de furie.

După ce şi-a dat seama că i-a luat viaţa prietenei sale, Loredana a pus la cale un plan pentru a scăpa nepedepsită şi a pus trupul într-o valiză pe care a transportat-o ulterior cu un taxi. Iniţial, a avut intenţia de a merge cu valiza în judeţul Vaslui, însă s-a răzgândit atunci când taximetristul din Mangalia a refuzat cursa.

Într-un final, ea a ajuns în parcul Tosca din Mangalia, acolo unde a aşezat cadavrul sub o bancă, apoi s-a întors în camera de hotel în care era cazată. Acolo, ea a început să şteargă urmele crimei şi apoi a scăpat de arma cu care i-a luat viaţa Alinei. A doua zi, tânăra a mers la locul de muncă, acolo de unde a şi fost luată de poliţiştii care au investigat crima.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzată de omor, faptă pe care a şi recunoscut-o atât în faţa procurorilor, cât şi în faţa judecătorilor prin declaraţia pe care a dat-o.

×
Subiecte în articol: crima din Mangalia daune morale
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close