Antena 3 CNN Actualitate Locale Fostul soţ al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc, a fost audiat | S-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor

Fostul soţ al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc, a fost audiat | S-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor

Fostul soţ al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat miercuri şi s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morţii minorilor.

Fostul soţ al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc, a fost audiat | S-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor
Sursa foto: colaj Antena 3
de Andreea Borboros    |    04 Mai 2022   •   16:17

În acest caz, s-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor, astfel că acum este unul de omor, iar în cazul femeii, este dosar de omor din culpă.

Iniţial, toţi trei aveau dosar de omor din culpă.

Tot de la audieri s-a mai aflat că Iuliana, mama copiilor, şi fostul ei soţ cu care se împăcase ar fi trebuit să se căsătoareacă pe 28 aprilie, dar nu s-au prezentat la starea civilă.

Bărbatul s-a întors de urgenţă în ţară, pentru că era plecat în Austria.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor trei victime.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

Ce mesaje posta pe internet Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Iuliana, mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de pe bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama celor doi copii.

×
Subiecte în articol: Timișoara Iuliana dosar bloc
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close