Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama din Constanţa care şi-a bătut cu bestialiate fetiţa de doi ani a ieşit din spatele gratiilor: "Îmi pare rău!"

Mama din Constanţa care şi-a bătut cu bestialiate fetiţa de doi ani a ieşit din spatele gratiilor: "Îmi pare rău!"

Magistraţii au decis să o elibereze pe femeia din Constanţa care şi-a bătut fiica de doi ani şi a ameninţat că o omoară. Aceasta a fost plasată sub control judiciar şi a fost lăsată să plece acasă. Fetiţa maltratată este acum în grija unor asistenţi maternali.

Mama din Constanţa care şi-a bătut cu bestialiate fetiţa de doi ani a ieşit din spatele gratiilor: "Îmi pare rău!"
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Ghețea    |    09 Ian 2022   •   14:44

Femeia spune că îşi regretă faptele şi că acea ieşire care s-a întâmplat a fost o rătăcire.

Cazul a ieşit la iveală sâmbătă, 8 ianuarie 2022, atunci când a fost dusă la secţia de Poliţie şi audiată ore în şir. 

În cele din urmă, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentată în faţa instanţei. Acolo, magistraţii au hotărât să o plaseze sub control judiciar.

Imaginile în care o femeie din Constanța, care cu greu poate fi numită mamă, îşi lovește cu bestialitate propria fiică de nici trei ani, au şocat o ţară întreagă.

Femeia mai are doi băieţi, unul de 5 şi altul de 8 ani. Cei trei copii se află acum în grija asistenţilor maternali.

Motivul incredibil pentru care femeia şi-a agresat copila

Femeia a recurs la acest gest pentru a se razbune pe soțul despre care aflase ca ar avea o relație cu o altă femeie. 

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare chiar de un cunoscut al tinere şi asa au ajuns și în mâinile autorităților.

Individa a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, iar astazi magistrații au decis să o plaseze sub control judiciar.

 Ea se află timp de 60 de zile sub control judiciar.

Decizia a fost luată de magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Precizările făcute de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

"În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv, 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citiţi: Dosar penal și ordin de restricție împotriva unei mame din Constanța care și-a agresat copila de 3 ani: "Ia de aici! Unde e cuțitul, să te..."

×
Subiecte în articol: mama Constanța
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close